ATP
Στα προημιτελικά ο Zverev, εκτός ο Auger-Aliassime (vids)

 
Στα προημιτελικά ο Zverev, εκτός ο Auger-Aliassime (vids)
tennisnews team Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 - 17:11

O Alexander Zverev έκανε ένα καλό παιχνίδι και απέκλεισε στα δυο σετ τον Christopher O'Connell, για να μπει στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships. Εκτός προημιτελικών έμεινε ο Felix Auger-Aliassime.

Ο Zverev είχε μια καλή μέρα σήμερα στο Ντουμπάι και επιβλήθηκε του προερχόμενου από τα προκριματικά και αρκετά φορμαρισμένου O'Connell με 7-5, 6-4, για να πάρει την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Dubai Tennis Championships σε 78 λεπτά.

Ο 25χρονος Γερμανός πέτυχε 11 άσσους σήμερα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο στο σερβίς του. Έκανε από ένα break στο τέλος του κάθε σετ, στο 11ο game του 1ου για να προηγηθεί με 6-5 και στο 9ο του 2ου σετ, για να κάνει το 5-4.

O Zverev, ο οποίος επέστρεψε μετά από τραυματισμό και είχε 3 νίκες σε 9 αναμετρήσεις (3-6) στο 2023, πριν πάει στο Ντουμπάι, προκρίθηκε στον πρώτο του προημιτελικό γι' αυτή τη σεζόν.

Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Lorenzo Sonego για μια θέση στην 4άδα, καθώς ο Ιταλός έκανε την έκπληξη και απέκλεισε το Νο.4 του ταμπλό, Felix Auger-Aliassime, με 7-6 (4), 6-4.

Ο Ιταλός δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point σε ολόκληρο το παιχνίδι, για να επικρατήσει στις λεπτομέρειες του Καναδού, κάνοντας ένα πολύ καλό tie-break στο 1ο σετ, αλλά και το μοναδικό break της αναμέτρησης στο τέλος του 2ου σετ, για να το κατακτήσει με 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots