ATP
Ντεμπούτο στο Los Cabos o Τσιτσιπάς (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 - 9:17

Μπορεί να μην κατάφερε να αγωνιστεί στο Ακαπούλκο αυτή την εβδομάδα, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο αγαπημένο του Μεξικό το καλοκαίρι, καθώς θα αγωνιστεί για 1η φορά στην καριέρα του στο Los Cabos.

Πριν ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα τουρνουά της US Open Series, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα περάσει από το Μεξικό, για να αγωνιστεί για 1η φορά στην καριέρα του στο Los Cabos Open, την εβδομάδα 31 Ιουλίου - 6 Αυγούστου.

Την είδηση ανακοίνωσε το ίδιο τουρνουά, με τον Στέφανο να είναι το πρώτο μεγάλο όνομα και πιθανώς το Νο.1 του ταμπλό, αφού πρόκειται για ένα τουρνουά της σειράς ATP 250.

"Με χαρά ανακοινώνω πως σύντομα θα αγωνιστώ στο Los Cabos. Το Μεξικό είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα και ανυπομονώ να δω τους εκπληκτικούς φιλάθλους του", είπε ο Τσιτσιπάς, που μίλησε και ισπανικά στο σύντομο μήνυμά του.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Μεξικό, είχε προγραμματίσει να παίξει στο Ακαπούλκο αυτή την εβδομάδα, όμως ένας τραυματισμός στον ώμο του τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots