Δεν θα απουσιάζει από το Laver Cup o Federer

O Roger Federer μπορεί να μην είναι πλέον επαγγελματίας αθλητής, δεν σκοπεύει να απουσιάσει όμως από το Laver Cup.
Το Laver Cup είναι ένα τουρνουά με τεράστια συμβολική αξία για τον Roger Federer, που το επέλεξε για να πει "αντίο" στο τένις τον Σεπτέμβριο του 2022.
Παρότι δεν είναι πια επαγγελματίας τενίστας, ο 41χρονος Ελβετός αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης πως θα βρίσκεται και στο Βανκούβερ, το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου 2023, για το φετινό Laver Cup.
"Ανυπομονώ να είμαι στο Βανκούβερ τον Σεπτέμβριο, για να παρακολουθήσω τους παίκτες και τις ομάδες τους να αγωνίζονται για μια ακόμα φορά", είπε ο θρυλικός Ελβετός τενίστας, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι και συνδιοργανωτής στο Laver Cup, συνεπώς έχει κάθε λόγο να βρίσκεται στο τουρνουά.
Ο ρόλος του ωστόσο μπορεί να μην είναι μόνο αυτός και δεν έγινε ακόμα γνωστός. Φυσικά είναι σχεδόν απίθανο να τον δούμε να αγωνίζεται, αλλά δεν είναι διόλου απίθανο να του δοθεί κάποιος νέος ρόλος, όπως αυτός του μέντορα ή του προπονητή.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.