ATP
Τσιτσιπάς: "Υπάρχει χημεία με τον Μαρκ"

 
Τσιτσιπάς: "Υπάρχει χημεία με τον Μαρκ"
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 10:45

Για τη συνεργασία και τη σχέση του με τον Μαρκ Φιλιππούση μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο πριν την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

"Ο Μαρκ είναι ένας πολύ σοφός άνθρωπος, γνωρίζει πολλά πράγματα. Νομίζω πως το γεγονός ότι έχει ζήσει και ο ίδιος την εμπειρία από το tour, τον βάζει σε θέση να μπορεί να μου δώσει κάποιες συμβουλές που είναι απαραίτητες. Μου παρέχει αρκετές πληροφορίες, μπορεί να δει σε αρκετά πράγματα που μου συμβαίνουν και σε αρκετές περιστάσεις τον εαυτό του", είπε ο Τσιτσιπάς στο atptour.com.

"Απολαμβάνω τη σχέση που έχουμε. Υπάρχει μεγάλη συμβατότητα όσον αφορά τη χημεία της ομάδας, αλλά και τη φιλοσοφία μας πίσω από το τένις που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε", πρόσθεσε ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος συνεργάζεται με τον Φιλιππούση από το καλοκαίρι του 2022.

Ο Τσιτσιπάς είπε λίγα λόγια και για το τουρνουά του Indian Wells: "Αυτό το τουρνουά έχει πάντα πολύ καλή ενέργεια. Ο κόσμος εδώ είναι απίθανος. Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που μπήκα σε ένα γήπεδο για να παίξω αγώνα και είναι υπέροχο που επέστρεψα."

Αν και αποκάλυψε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου πως δεν είναι ακόμα στο 100% του και δεν πιστεύει πως μπορεί να φτάσει μακριά, ο Τσιτσιπάς ήθελε να παίξει στο Indian Wells και να απολαύσει την εμπειρία: "Τους δυο τελευταίους μήνες είχα παίξει πολύ τένις. Νομίζω πως το πλήρωσα αυτό, αλλά ακόμα έχω την ίδια αγάπη για το παιχνίδι και γι' αυτό πήρα την απόφαση να έρθω εδώ και να προσπαθήσω για το καλύτερο."

Ο Στέφανος θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο τουρνουά την Παρασκευή, στις 22:30 με 23:00 ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον Jordan Thompson.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots