ATP
Medvedev: "Αυτό δεν είναι hardcourt! Είναι τόσο αργό, που χρειάζομαι 25 λεπτά για να πάω στην τουαλέτα" (vid)

 
Medvedev: "Αυτό δεν είναι hardcourt! Είναι τόσο αργό, που χρειάζομαι 25 λεπτά για να πάω στην τουαλέτα" (vid)
tn team Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 13:16

Τον θυμό του για την ταχύτητα του γηπέδου στο Indian Wells εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο Daniil Medvedev, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Medvedev δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις συνθήκες του Indian Wells, ούτε ήταν ένα τουρνουά στο οποίο παραδοσιακά είχε καλά αποτελέσματα. Αυτή τη χρονιά οι επιφάνειες στο Indian Wells Tennis Garden φαίνεται πως είναι ακόμα πιο αργές, κάτι για το οποίο έχουν μιλήσει και άλλοι παίκτες.

Σε ένα ξέσπασμά του στην αναμέτρησή του με τον Ilya Ivashka για τον 3ο γύρο, ο Medvedev είπε στον διαιτητή πως τα πάντα σ' αυτό το γήπεδο γίνονται τόσο αργά, που θα πάρει ένα... 25λεπτο toilet break!

"Αυτό είναι το χειρότερο court που έχω παίξει στη ζωή μου. Μη μου λέτε ότι είναι hardcourt, γιατί δεν είναι. Και θα είμαι τόσο αργός όσο είναι και αυτό το court, οπότε μπορεί να μου πάρει 25 λεπτά... το court είναι τόσο αργό, θα πάρω το χρόνο μου", είπε μεταξύ άλλων ο Medvedev στον Mohamed Lahyani, που προσπάθησε να τον ηρεμήσει και του ζήτησε να συμβιβαστεί με τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Ο Medvedev πάντως πήρε τη νίκη επί του Ivashka και έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο του σερί, φτάνοντας τις 16 διαδοχικές νίκες στο tour. Στον 4ο γύρο του Indian Wells θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots