ATP
Μπήκε 16άδα ο Rune (vids)

 
Μπήκε 16άδα ο Rune (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 - 21:18

O Holger Rune έχασε μόνο 6 games από τον Diego Schwartzman και πήρε μια καθαρή πρόκριση για τους "16" καλύτερους του Masters του Μαϊάμι.

Ο Rune επιβλήθηκε του Schwartzman με 6-4, 6-2 σε 1 ώρα και 31 λεπτά, έκανε το 2 στα 2 στο Hard Rock Stadium και προκρίθηκε στους "16" καλύτερους του Miami Open.

Ο 19χρονος Δανός, στο ντεμπούτο του στο 1000άρι του Μαϊάμι τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής και θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρώτη του πρόκριση σε έναν προημιτελικό Masters στη χρονιά και 2η συνολικά, μετά την κατάκτηση του Paris Masters στο Bercy τον περασμένο Νοέμβριο.

Θα αντιμετωπίσει στη φάση των "16" έναν εκ των Taylor Fritz και Denis Shapovalov.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Rune έκανε break στο πρώτο κιόλας game και προηγήθηκε με 2-0. Δεν κοίταξε πίσω του έκτοτε, διατηρήθηκε μπροστά έως το τέλος του σετ και το κέρδισε με 6-4.

Στο 2ο σετ ο Δανός προηγήθηκε μέχρι και με 5-1, χάρη σε δυο συνεχόμενα break που έκανε, με τον Schwartzman να καταφέρνει μόνο να μειώσει, πριν ο 19χρονος ολοκληρώσει τον θρίαμβό του με ένα love service game.

Στον 4ο γύρο του Miami Open προκρίθηκε και ο Tommy Paul, ο οποίος απέκλεισε τον Alejandro Davidovich Fokina με 6-3, 7-5. Ο Αμερικανός, Νο.16 στο ταμπλό, θα περιμένει τον αγώνα του Carlos Alcaraz με τον Dusan Lajovic, για να μάθει ποιον παίκτη θα αντιμετωπίσει στον επόμενο αγώνα του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots