ATP
Τσιτσιπάς: "Όλο και καλύτερα ο ώμος μου" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Όλο και καλύτερα ο ώμος μου" (vid)
tn team Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 - 22:04

O Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την ικανοποίησή του με τον πρώτο του αγώνα στο Μαϊάμι και την επιστροφή του στις νίκες, ενώ είπε πως ο ώμος του καλυτερεύει μέρα με τη μέρα.

"Τον περίμενα πολύ αυτόν τον αγώνα, ένιωσα λες και ήμουν σε διακοπές την προηγούμενη εβδομάδα στο Μαϊάμι, οπότε ήταν ένα ματς για το οποίο ανυπομονούσα", είπε στις δηλώσεις που έκανε στη μικτή ζώνη ο Στέφανος, μετά τη νίκη του με 2-1 σετ επί του Cristian Garin στο Miami Open. 

"Ήταν δύσκολο ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε καλό τένις, έχει κερδίσει παίκτες κορυφαίου επιπέδου στο παρελθόν και η θέση του στην κατάταξη δεν αντικατοπτρίζει τις ικανότητές του. Πέρα απ' αυτό όμως είμαι χαρούμενος με το πως πήγαν τα πράγματα και την αυτοπεποίθηση που έδειξα στο τέλος. Είχα καλή συμπεριφορά και ήμουν πολύ αποτελεσματικός στα τελευταία games", πρόσθεσε ο 24χρονος Έλληνας τενίστας.

Θυμίζουμε πως αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Στέφανου μετά από 2,5 εβδομάδες, από την ήττα του στο Indian Wells από τον Jordan Thompson, όπου ακόμα δεν είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο, που του στέρησε την παρουσία νωρίτερα στο Ακαπούλκο. Σήμερα ήταν εμφανώς καλύτερα και ήταν σημαντικό που κέρδισε και τις 2 έξτρα μέρες, από το walkover που είχε απέναντι στον Richard Gasquet στον 2ο γύρο.

"Θέλω απλά να απολαύσω αυτή τη νίκη, είχα μια δύσκολη περίοδο ανάρρωσης τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί συνεχώς ο ώμος καλυτερεύει. Το walkover σίγουρα δεν με πείραξε καθόλου σ' αυτή τη φάση, αλλά οι τραυματισμοί δεν είναι ποτέ καλοί και ελπίζω ο Richard να αναρρώσει γρήγορα. Αυτό το γεγονός όμως μου έδωσε λίγο επιπλέον χρόνο για να προετοιμαστώ και σήμερα δεν ήταν καθόλου εύκολο εκεί έξω, όμως ένιωσα πολύ καλά όταν έκλεισα τον αγώνα, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να επιστρέφεις στο court και να επιστρέφεις στις νίκες."

Αύριο, για τον 4ο γύρο του Miami Open, o Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots