ATP
250 νίκες καριέρας ο Rublev (vids)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 17:21

O Andrey Rublev κέρδισε δύσκολα τον Jaume Munar και έφτασε τις 250 tour-level νίκες στην καριέρα του. Ο Karen Khachanov έβγαλε εκτός Monte-Carlo τον περσινό φιναλίστ, ενώ ο Lorenzo Sonego έσωσε 4 match points και πέρασε στον 2ο γύρο.

Ο Rublev βρέθηκε πίσω με σετ στην πρεμιέρα του στο Monte-Carlo με τον Munar, όμως ήταν υπομονετικός και σταθερός στη συνέχεια, για να φτάσει στη νίκη με 4-6, 6-2, 6-2, έπειτα από 2 ώρες και 15 λεπτά ενός δύσκολου αγώνα στο Court Rainier III.

Ο Rublev θα επιστρέψει την Πέμπτη για τον αγώνα του 3ου γύρου, όπου έχει πιθανό αντίπαλο τον συμπατριώτη του, Karen Khachanov.

Ο τελευταίος έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα και επιβλήθηκε του περσινού φιναλίστ, Alejandro Davidovich Fokina, με 6-2, 6-2. Στον 2ο γύρο ο Khachanov θα παίξει με έναν εκ των Daniel Evans και Ilya Ivashka.

Τέλος, ο Lorenzo Sonego βγήκε νικητής από μια συγκλονιστική μάχη με τον Ugo Humbert, τον οποίο κέρδισε με 3-6, 7-5, 7-5 σε 3 ώρες αγώνα και αφού έσβησε 4 match points! Στον 2ο γύρο ο Ιταλός θα παίξει με τον Daniil Medvedev. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots