ATP
Με Alcaraz ο Τσιτσιπάς στον τελικό της Βαρκελώνης (vids)

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Barcelona Open
tn team Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 18:48

Τον Carlos Alcaraz θα αντιμετωπίσει στον αυριανό τελικό του Barcelona Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς ο Ισπανός κέρδισε εύκολα τον Dan Evans και έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες στη Βαρκελώνη.


Ο Alcaraz συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τον 2ο διαδοχικό τίτλο του στη Βαρκελώνη, καθώς κέρδισε εύκολα τον Evans με 6-2, 6-2 και πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τον τελικό του Barcelona Open.

Ο 19χρονος Ισπανός, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.2 στον κόσμο, διεκδικεί την υπεράσπιση του τίτλου του στη Βαρκελώνη, ενώ συνολικά έχει ήδη 12 τελικούς στην καριέρα του και θα αναζητήσει τον 9ο τίτλο του (8-3). 

Μόλις 80 λεπτά χρειάστηκε στον σημερινό ημιτελικό ο πρωταθλητής του US Open, ο οποίος κέρδισε τα 10 από τα 12 πρώτα games του παιχνιδιού και προηγήθηκε με 6-2, 4-0.

Ο Evans κατάφερε προσωρινά να μειώσει σε 4-2, 0-30, αλλά ο Alcaraz πάτησε ξανά το γκάζι, κρατώντας αρχικά το σερβίς του για το 5-2 και κλείνοντας το ματς στο 8ο game με το 5ο του break συνολικά στο ματς.

Συνεπώς αύριο θα έχουμε τον ιδανικότερο τελικό, μεταξύ του Νο.1 και του Νο.2 του ταμπλό. Το ματς θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD. Θα είναι η 4η συνάντηση των Alcaraz και Τσιτσιπά, με τον Ισπανό να προηγείται στο head-2-head με 3-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots