ATP
Alcaraz: "Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, σημαίνει πολλά που τις ξεπέρασα" (vid)

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Mutua Madrid Open
tn team Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 - 10:45

O Carlos Alcaraz βρέθηκε στο Παρίσι χθες το βράδυ, για να παραλάβει το βραβείο του από τα Laureus Awards, όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και το πόσο σημαντική ήταν η στήριξη που είχε από την οικογένειά του και την ομάδα του.

Σε πάρα πολλές συνεντεύξεις του έχει μιλήσει για τη σημασία των ανθρώπων γύρω του ο Alcaraz και το έκανε για μια ακόμα φορά, χθες στα βραβεία Laureus.

"Είμαι σε ένα άθλημα που είσαι μόνος σου έξω στο γήπεδο, αλλά έχεις μια ομάδα από πίσω και τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς αυτή. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές. Το ότι κατάφερα να τις ξεπεράσω με την υποστήριξη της ομάδας μου και της οικογένειάς μου και να κερδίσω αυτό το βραβείο, σημαίνει πολλά για μένα", είπε στον λόγο του ο Alcaraz, ο οποίος κέρδισε το βραβείο "Breakthrough of the Year".

Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για τον 20χρονο Ισπανό στο Παρίσι, αφού συνάντησε και τον σπουδαίο Lionel Messi, που ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, κερδίζοντας το βραβείο του αθλητή της χρονιάς, αλλά και της ομάδας της χρονιάς για την εθνική Αργεντινής, κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί στην ιστορία των βραβείων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots