Στις 50 ισχυρότερες προσωπικότητες του αθλητισμού ο Alcaraz

 
Στις 50 ισχυρότερες προσωπικότητες του αθλητισμού ο Alcaraz
© USTA
tennisnews team Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:20

O Carlos Alcaraz ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος του τένις, στη λίστα με τους 50 αθλητές που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, του Sports Illustrated.

Η λίστα αφορά τους αθλητές και τις αθλήτριες, που σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του Sports Illustrated, είχαν την ισχυρότερη επιρροή στην ανθρωπότητα για το 2024.

Σε τεράστια ονόματα, όπως αυτά των LeBron James, Simone Biles, Tiger Woods, Lionel Messi, Pep Guardiola και Max Verstappen, συναντάμε και το όνομα του Carlos Alcaraz, που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του τένις στους 50 αυτούς αθλητές.

Παρότι βέβαια ο αντίκτυπος όλων αυτών των αθλητών είναι τεράστιος σε παγκόσμια κλίμακα, πρέπει να σημειωθεί πως το Sports Illustrated είναι ένα αμερικάνικο περιοδικό και η επιλογή των αθλητών είχε ως κέντρο τις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Σήμερα, ο Alcaraz πλησιάζει τα 40 εκατομμύρια δολάρια συνολικά σε χρηματικά έπαθλα στη σύντομη καριέρα του. Εμπειρογνώμονες του κλάδου εκτιμούν ότι έχει κερδίσει από 5 έως 8 φορές αυτά τα χρήματα εκτός γηπέδου. Είναι πιθανό να ξεπεράσει τους Federer, Nadal και Djokovic στα επιτεύγματα και είναι ακόμα πιο πιθανό να τους ξεπεράσει σε έσοδα", αναφέρει το Sports Illustrated για τον μόλις 21 ετών τενίστα, που φέτος κατέκτησε το Roland Garros και το Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots