ATP
O Zverev επιβεβαιώσε ότι δεν δουλεύει πια με τον Bruguera

 
O Zverev επιβεβαιώσε ότι δεν δουλεύει πια με τον Bruguera
© Brigitte Urban
tn team Κυριακή, 28 Μαϊος 2023 - 8:47

O Alexander Zverev επιβεβαίωσε τις φήμες πως δεν συνεργάζεται πια με τον Sergi Bruguera και όπως είπε ήταν μια απόφαση που είχε να κάνει με τον πατέρα του.

Ο Zverev συνεργαζόταν με τον Bruguera για 1,5 χρόνο περίπου, μέχρι το τουρνουά της Μαδρίτης, όπου ξαφνικά ο Ισπανός τεχνικός σταμάτησε να τον συνοδεύει.

Σε χθεσινές του δηλώσεις στο Παρίσι, όπου βρίσκεται φυσικά για το Roland Garros, o Zverev επιβεβαίωσε πως ο Bruguera αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του.

"Ήταν πάντα γνωστό, πως ο Sergi ήταν μέρος της ομάδας επειδή δεν ηταν καλά ο πατέρας μου. Αποφασίσαμε από κοινού να διακόψουμε την συνργασία μας μετά τη Μαδρίτη. Ο πατέρας μου, εγώ και ο Sergi δεν μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις για το τένις και για το πως πρέπει να παίζω. Είχαμε διαφορετικές απόψεις, αλλά το προσπαθήσαμε", είπε ο Zverev, ο οποίος γενικά διέκοψε με καλούς όρους τη συνεργασία τους.

"Είναι φανταστικός άνθρωπος και με βοήθησε πολύ τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο, μέχρι και το περσινό Roland Garros, όπου δεν είχαμε μαζί μου τον πατέρα μου. Του εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον. Θέλω να το κάνω με τον τρόπο μου και να βρεθώ ξανά σε ένα πιο περιβάλλον."

Μετά την περσινή του πορεία μέχρι τα ημιτελικά, όπου είχε και τον σοβαρό του τραυματισμό στον αστράγαλο που τον άφησε πολλούς μήνες εκτός και τον πήγε πολύ πίσω, ο Zverev θα ξεκινήσει την φετινή του προσπάθεια στο Roland Garros, αντιμετωπίζοντας τον Lloyd Harris.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots