ATP
Με δάκρυα αποχώρησε από το γήπεδο ο Berrettini (vid)

 
Με δάκρυα αποχώρησε από το γήπεδο ο Berrettini (vid)
tn team Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 - 11:03

O Matteo Berrettini δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε στην επιστροφή του στο tour και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από το γήπεδο.

Ο 27χρονος Ιταλός, ο οποίος αντιμετώπισε ξανά τραυματισμό στους κοιλιακούς του και απουσίασε από το tour για τους δυο τελευταίους μήνες, ήλπιζε σε ένα δυνατό comeback στις αγαπημένες του επιφάνειες με γρασίδι, όμως στην πρεμιέρα του στην Στουτγκάρδη ηττήθηκε με το βαρύ 6-1, 6-2 από τον Lorenzo Sonego.

Θυμίζουμε πως και πέρσι ο Berrettini είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στο χώμα και είχε επιστρέψει στο γρασίδι με 9 διαδοχικές νίκες, κατακτώντας τα τουρνουά της Στουτγκάρδης και του Queen's. Αργότερα είχε έναν νέο τραυματισμό και έχασε το Wimbledon.

Στη χθεσινή του αναμέτρηση με τον Sonego, ήταν φανερό πως απέχει πολύ από τον καλό του εαυτό και με μεγάλη απογοήτευση αποχώρησε δακρυσμένος από το γήπεδο, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

Να δούμε αν ο φιναλίστ του Wimbledon του 2021 θα έχει καλύτερη τύχη την επόμενη εβδομάδα στο Queen's του Λονδίνου, όπου επίσης θα πάει ως υπερασπιστής του τίτλου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots