ATP
Εκτός διπλού και ο Στέφανος

 
Εκτός διπλού και ο Στέφανος
tn team Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 - 20:42

Λίγες ώρες μετά τον Πέτρο, εκτός διπλού έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μαζί με τον Feliciano Lopez ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό στη Μαγιόρκα, Santiago Gonzalez και Edouard Roger-Vasselin.

Οι Gonzalez και Roger-Vasselin πήραν τη νίκη επί των Lopez και Τσιτσιπά με 6-4, 6-4 και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Mallorca Championships, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό έκανε από ένα break σε κάθε σετ και έφτασε στην πρόκριση χωρίς να κινδυνέψει, αφού οι Lopez και Τσιτσιπάς δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις στο αντίπαλο σερβίς.

Η ήττα του Στέφανου στο διπλό ήρθε λίγες ώρες μετά και τον αγώνα του αδερφού του, Πέτρου Τσιτσιπά, που έπαιξε στο ίδιο τουρνουά με συμπαίκτη τον Bart Stevens, ενάντια στο Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, τους Sander Gille και Joran Vliegen, γνωρίζοντας την ήττα μετά από ένα πολύ κλειστό ματς με 6-7 (5), 7-5, 10-7.

Ο Στέφανος βεβαίως θα παίξει και στο μονό, όπου θα ξεκινήσει μεθαύριο την προσπάθειά του, αντιμετωπίζοντας τον Yannick Hanfmann στην πρεμιέρα του.

Για τον 41χρονο Lopez, αυτό είναι το τελευταίο τουρνουά στην καριέρα του και θα παίξει στον 1ο γύρο του μονού αύριο, ενάντια στον Max Purcell.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots