ATP
O Rublev απέκλεισε τον Zverev σε 67 λεπτά (vids)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Johan Lilja / Nordea Open
tn team Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 - 19:21

Κάτι περισσότερο από μια ώρα χρειάστηκε ο Andrey Rublev για να κερδίσει τον Alexander Zverev και να κλείσει μια θέση για τα ημιτελικά του Nordea Open στο Bastad της Σουηδίας.

Ο Rublev κυριάρχησε στο court και νίκησε τον Zverev με 6-2, 6-3 σε 67 λεπτά, για να πάρει το εισιτήριο για την τελική 4άδα του Nordea Open στο Bastad.

Ο Rublev έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε στο παιχνίδι, ενώ "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του αντιπάλου του. Στο 1ο σετ κέρδισε 4 games στη σειρά για να κάνει το 6-2, ενώ στο 2ο σετ έσβησε πρώτα διπλό break point στο 1-1, 15-40, για να κάνει αργότερα το μοναδικό break του σετ, για να το κερδίσει με 6-3.

Στα ημιτελικά του 250αριού του Bastad, ο Rublev θα αντιμετωπίσει τον Francisco Cerundolo. Ο Αργεντινός κέρδισε τον συμπατριώτη του, Federico Coria με 6-3, 6-3 και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς.

Και οι τέσσερις κορυφαίοι seeders μπήκαν στην 4άδα του Bastad, αφού στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν το Νο.1 και το Νο.3 του ταμπλό, ο Casper Ruud και ο Lorenzo Musetti.

O Ruud επιβλήθηκε του Sebastian ofner με 6-3, 6-4, ενώ ο Musetti επέστρεψε από σετ πίσω, για να κερδίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Filip Misolic, με 4-6, 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots