ATP
Τσιτσιπάς: "Πάντα νιώθω ξεχωριστά στο Μεξικό" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Πάντα νιώθω ξεχωριστά στο Μεξικό" (vid)
© Mifel Tennis Open / Mextenis
tn team Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 - 8:17

Στα πρώτα λόγια που είπε μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Los Cabos, o Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την ξεχωριστή σύνδεση που νιώθει όταν βρίσκεται στο Μεξικό.

"Ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, αλλά όποτε έχω τη δυνατότητα να επιστρέφω εδώ νιώθω μια ξεχωριστή σύνδεση. Ο κόσμος ίσως θεωρήσει ότι υπερβάλλω, αλλά είναι η πραγματικότητα. Κάθε φορά στο Μεξικό υπάρχει ξεχωριστή σύνδεση και ελπίζω να επιστρέψω όσες περισσότερες φορές μπορέσω, γιατί ο κόσμος μου συμπεριφέρεται καλά και νιώθω καλοδεχούμενος", είπε ο Τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε από το court μετά τη νίκη του με 6-3, 6-4 επί του De Minaur στον τελικό του Los Cabos Open.

Όταν έφτασε στο Los Cabos, οι διοργανωτές έκαναν και ένα δώρο στον Τσιτσιπά, μια ποδοσφαιρική φανέλα με τον αριθμό "9": "Όταν ήρθα ήταν η πρώτη φορά που μου έδωσαν μια φανέλα και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί είχε τον αριθμό 9. Τελικά κατάλαβα ότι είχε να κάνει με τους τίτλους που έχω κερδίσει, οπότε την επόμενη φορά πρέπει να είναι το 10!"

Όσον αφορά τον αγώνα του τελικού, ο Τσιτσιπάς ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος και με τον εαυτό του, αλλά και με το επίπεδο της αναμέτρησης: "Και οι δυο μας σήμερα θέλαμε να βγούμε έξω στο court και να παίξουμε έναν σπουδαίο τελικό. Ήταν ένα πολύ καλό ματς, ο Alex έπαιξε πολύ καλό τένις και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να κάνω και γω έναν καλό τελικό. Ήταν ένας ποιοτικός αγώνας, ο κόσμος όπως πάντα ήταν παρών και αφοσιωμένος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots