ATP
Ο Paul σταμάτησε τον Alcaraz για 2η σερί χρονιά! (vids)

 
Ο Paul σταμάτησε τον Alcaraz για 2η σερί χρονιά! (vids)
© Mike Lawrence/ATP Tour
tennisnews team Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 5:07

O Tommy Paul κέρδισε τον Carlos Alcaraz για 2η διαδοχική χρονιά στον Καναδά, ενώ σταμάτησε και το νικηφόρο σερί 14 αγώνων που είχε αυτό το καλοκαίρι.

Ο Tommy Paul σταμάτησε το σερί 14 νικών που είχε ο Carlos Alcaraz, κερδίζοντάς τον με 6-3, 4-6, 6-3 στα προημιτελικά του National Bank Open στο Τορόντο.

Ο 26χρονος Αμερικανός κέρδισε για 2η φορά τον Alcaraz στον Καναδά, αφού τον είχε κερδίσει και πέρσι στο Μόντρεαλ, ενώ προκρίθηκε στον 1ο του ημιτελικό σε Masters 1000 διοργάνωση.

O Alcaraz για 2η συνεχόμενη μέρα δεν ήταν ο εαυτός του και αυτή τη φορά το πλήρωσε. Θυμίζουμε πως χθες είχε επιστρέψει από σετ και break πίσω, για να κερδίσει τον Hubert Hurkacz.

Και σήμερα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ. Στο 3ο σετ ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει μια ακόμα ανατροπή, καθώς ο Paul ήταν εξαιρετικός και έκανε το break της διαφοράς στο 6ο game για το 4-2.

Ο Paul, ο οποίος ήταν ημιφιναλίστ στο Australian Open αυτή τη χρονιά, θα παίξει στον 1ο του ημιτελικό σε 1000άρι και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Gael Monfils και Jannik Sinner.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots