ATP
Απέκλεισε τον Medvedev o Zverev (vid)

 
Απέκλεισε τον Medvedev o Zverev (vid)
© Western & Southern Open
tn team Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 20:44

Έχει βρει για τα καλά τον καλό του εαυτό ο Alexander Zverev, που κέρδισε για 1η φορά μετά από 3 απανωτές ήττες τον Daniil Medvedev, για να μπει στα προημιτελικά του Σινσινάτι.

Τρεις φορές είχε χάσει από τον Medvedev o Zverev φέτος, βάζοντας τέλος σ' αυτό το αρνητικό σερί στο Σινσινάτι, καθώς επικράτησε του Ρώσου με 6-4, 5-7, 6-4.

Ο 26χρονος Γερμανός χρειάστηκε να κάνει αρκετή υπομονή μετά την επιστροφή από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο πέρσι στο Roland Garros, αλλά φαίνεται πως είναι και πάλι ο καλός του εαυτός.

Στο σημερινό ματς έσβησε τα 6 από τα 8 break points που αντιμετώπισε, μένοντας πολύ δυνατός πνευματικά στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Καθοριστικό σημείο ήταν στο 8ο και στο 9ο game του 3ου σετ, όπου ο Zverev πρώτα έσβησε 2 break points στο 3-4, κράτησε το σερβίς του για το 4-4 και στο αμέσως επόμενο game έκανε το μοναδικό break του 3ου σετ, για να το κερδίσει με 6-4.

Ο Zverev ήταν πρωταθλητής στο Σινσινάτι το 2021, την τελευταία φορά που αγωνίστηκε σ' αυτά τα γήπεδα. Έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες στο τουρνουά σήμερα και θα περιμένει στα προημιτελικά έναν εκ των Mackenzie McDonald και Adrian Mannarino, έχοντας μεγάλη ευκαιρία για να προχωρήσει ακόμα πιο μακριά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots