ATP
Άνετα ο Medvedev, "επιβίωσε" ο Sinner (vids)

 
Άνετα ο Medvedev, "επιβίωσε" ο Sinner (vids)
© China Open/VCG
tn team Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:12

O Daniil Medvedev ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα με μια εύκολη επικράτηση επί του Tommy Paul. Στον 2ο γύρο πέρασε και ο Holger Rune, αλλά και ο Jannik Sinner, ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Daniel Evans.

Μόλις 3 games έχασε από τον Paul o Medvedev στην πρεμιέρα του στο China Open του Πεκίνου, συντρίβοντας τον Αμερικανό με 6-2, 6-1 σε 80 λεπτά παιχνιδιού.

Μόνο 4 break points αντιμετώπισε σε ολόκληρο το παιχνίδι ο Medvedev, καταφέρνοντας να σβήσει τα 3 από αυτά, ενώ είχε 11 break points στη δική του μεριά και αξιοποίησε τα 5.

Ο Medvedev, No.2 στο ταμπλό του China Open, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Alex De Minaur, που είχε κερδίσει από χθες τον Andy Murray με 6-3, 5-7, 7-6 (6) έπειτα από μια συναρπαστική μάχη, σώζοντας και 3 match points.

Στον 2ο γύρο μπήκε και ο Jannik Sinner, που είχε αρκετά δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον Daniel Evans, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Βρετανού με 6-4, 6-7 (2), 6-3, έπειτα από 2 ώρες και 51 λεπτά. Ο Ιταλός θα περιμένει τώρα την αναμέτρηση του Juncheng Shang με τον Yoshihito Nishioka.

Ο Holger Rune επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για εκείνον, ξεπερνώντας κι αυτός από μια πολύ δύσκολη πρεμιέρα, απέναντι στον Felix Auger-Aliassime, με 6-4, 6-4. Ο Auger-Aliassime περνάει μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά και αυτή ήταν η 16η ήττα του το 2023, σε 31 αναμετρήσεις (15-16)!

Στον 2ο γύρο ο Rune θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov, που έκανε μια φοβερή ανατροπή απέναντι στον Mackenzie McDonald, τον οποίο κέρδισε με 2-6, 7-6 (4), 6-1. Ο Βούλγαρος ήταν πίσω με 2-6, 1-5, κατάφερε όμως να πάρει πίσω το double break στο 2ο σετ, να το κερδίσει στο tie-break και μετ' έπειτα να φτάσει και στην ανατροπή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots