ATP
Στα προημιτελικά Medvedev και Jarry (vids)

 
Στα προημιτελικά Medvedev και Jarry (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:11

O Daniil Medvedev κέρδισε τον Alex De Minaur με 2-0 σετ και συνεχίζει στα προημιτελικά του China Open στο Πεκίνο. Στους "8" και ο Nicolas Jarry.

Ο Medvedev χρειάστηκε σχεδόν 2 ώρες, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του De Minaur με 7-6 (3), 6-3.

Ο Medvedev απώλεσε ένα προβάδισμα με double break στο 5-2 και βρέθηκε πίσω ακόμα και με 5-6. Έστειλε όμως το σετ στο tie-break και εκεί κατάφερε να επικρατήσει με 7-3.

Στο 2ο σετ ήταν καλύτερος από τη γραμμή του σερβίς και δεν υπέστη break, για να κάνει από νωρίς το break της διαφοράς και να "ξεφύγει" με 4-1. Διατήρησε ως το τέλος το προβάδισμα και έκλεισε το ματς στο 9ο game, έπειτα από 1 ώρα και 57 λεπτά παιχνιδιού.

Ο Medvedev, ο οποίος είχε κερδίσει τον De Minaur και στο US Open, έφτασε τις 6 νίκες σε 8 αναμετρήσεις απέναντι στον Αυστραλό. Επίσης έφτασε τις 57 νίκες στη φετινή σεζόν, σε 69 αναμετρήσεις (57-12).

Στα προημιτελικά του China Open, που θα γίνουν τη Δευτέρα, ο Medvedev θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Andrey Rublev και Ugo Humbert.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο Nicolas Jarry, ο οποίος μετά από τον Στέφανο Τσιτσιπά, απέκλεισε και τον Matteo Arnaldi, με 6-7 (4), 7-6 (4), 6-3, σε ένα ματς που έσβησε και 3 match points. Επόμενος αντίπαλος για τον Jarry θα είναι ένας εκ των Alexander Zverev και Alejandro Davidovich Fokina.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots