ATP
Κύργιος: "Δυσκολευόμουν να κλείσω συμφωνίες γιατί μου κόλλησαν την ταμπέλα του κακού παιδιού" (vid)

 
Κύργιος: "Δυσκολευόμουν να κλείσω συμφωνίες γιατί μου κόλλησαν την ταμπέλα του κακού παιδιού" (vid)
tn team Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 - 12:58

Μιλώντας στο podcast του Mike Tyson, Hot Boxin, ο Νικ Κύργιος υποστήριξε πως για πολλά χρόνια ήταν δύσκολο να βρίσκει χορηγούς και να κλείνει οικονομικές συμφωνίες, καθώς τα media τον αδικούσαν και δημιουργούσαν μια στρεβλή εικόνα για την προσωπικότητά του.

Αυτή τουλάχιστον είναι η οπτική του 28χρονου Ελληνοαυστραλού τενίστα, που όπως χαρακτηριστικά είπε, μπορεί να έπαιζε και αγώνες 4 ωρών με υψηλού επιπέδου τένις και όλοι θα εστίαζαν στα 5 δευτερόλεπτα που θα έχανε την ψυχραιμία του, αποδίδοντάς του την εικόνα του "κακού παιδιού", του "villain".

"Έχω πολλές χορηγίες, αλλά με το τένις αυτό το κομμάτι δεν ήταν πάντα εύκολο. Μου δημιουργούσαν την εικόνα του κακού για αρκετό καιρό στην καριέρα μου. Όταν μπορεί απλά να έσπαγα μια ρακέτα, σε έναν αγώνα 4 ωρών, όπου θα έπαιζα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Για 5 δευτερόλεπτα θα έσπαγα μια ρακέτα και θα ήταν το μόνο που θα εστίαζαν όλοι.

Ήταν πολύ δύσκολο για μεγάλο μέρος της καριέρας μου να κλείσω συμφωνίες. Με θεωρούσαν ευέξαπτο, ότι βρίζω, ότι μόνο αυτό κάνω. Τώρα νιώθω σίγουρα πιο αποδεκτός, αρκετός κόσμος με υποστηρίζει και θέλει να τα πάω καλά, ειδικά στο Wimbledon πέρσι το ένιωσα αυτό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots