ATP
Μια νίκη μακριά από το Τορίνο ο Rublev (vids)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © e-motion/Bildagentur Zolles KG/Christian Hofer
tn team Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - 18:39

O Andrey Rublev ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Βιέννη με νίκη επί του Alexei Popyrin και χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να προκριθεί και μαθηματικά στο ATP Finals.

Ο Rublev έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην πρεμιέρα του στη Βιέννη και επικράτησε του Popyrin με 7-6 (5) 6-4, για να εξασφαλίσει μια θέση στη 16άδα του Erste Bank Open.

Με τη νίκη αυτή, ο Rublev κάνει και αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για το ATP Finals. Παραμένει εδραιωμένος στο Νο.5 του Race o Ρώσος, ο οποίος χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στο Τορίνο.

O Rublev, Νο.3 στο ταμπλό της Βιέννης, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του τουρνουά τον Matteo Arnaldi, που κέρδισε χθες τον Albert Ramos-Vinolas με 7-6 (4), 7-6 (2).

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και ο Tommy Paul, ο οποίος κέρδισε εύκολα τον Alexandre Muller με 6-3, 6-1 και διατηρείται και αυτός ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης για το Τορίνο.

Ο Frances Tiafoe έχανε από τον Daniel Evans με 1-4, αλλά ο Βρετανός χτύπησε το πόδι του και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, με τον Αμερικανό να παίρνει την πρόκριση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots