ATP
Πέρασε τον Khachanov και περιμένει Τσιτσιπά ο Medvedev (vids)

 
Πέρασε τον Khachanov και περιμένει Τσιτσιπά ο Medvedev (vids)
© e|motion/Bildagentur Zolles KG
tn team Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - 17:40

O Daniil Medvedev κέρδισε τον Karen Khachanov με 2-1 σετ και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Erste Bank Open της Βιέννης.

Ο Medvedev επιβλήθηκε του Khachanov με 6-3, 3-6, 6-3 και προκρίθηκε στους ημιτελικούς της Βιέννης, όπου είχε αναδειχθεί πρωταθλητής το 2022.

Ο Medvedev άνοιξε τον αγώνα με ένα break και προηγήθηκε με 3-0, για να διατηρήσει τον έλεγχο σε όλο το 1ο σετ και να το κατακτήσει με 6-3.

O Khachanov κατάφερε να ισορροπήσει το ματς, εκμεταλλευόμενος το μοναδικό break point που είχε σε όλο το παιχνίδι στο 6ο game του 2ου σετ, για να κάνει το break και να προηγηθεί με 4-2.

Ο Medvedev για μια ακόμα φορά έκανε break με το που ξεκίνησε ένα σετ, για να προηγηθεί με 3-0 και στο 3ο σετ. Προστάτευσε και αυτή τη φορά το σερβίς του και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση στο 9ο game, έπειτα από 2 ώρες και 15 λεπτά.

Αυτή ήταν η 63η νίκη στη σεζόν για τον Medvedev, που έφτασε σε νίκες τον Carlos Alcaraz. Αυτή ήταν η 5η νίκη του επί του Khachanov σε 6 αναμετρήσεις (5-1).

Στα ημιτελικά της Βιέννης, ο Ρώσος θα αντιμετωπίσει το νικητή του επόμενου αγώνα της ημέρας, μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Borna Gojo.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots