ATP
Ξαγρύπνησε για την 1η του νίκη ο Sinner (vid)

 
Ξαγρύπνησε για την 1η του νίκη ο Sinner (vid)
© Rolex Paris Masters
tn team Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 - 5:58

O Jannik Sinner πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Bercy σε έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε στις 02:37 τα ξημερώματα!

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυκτα και, σα να μην έφτανε αυτό, έχασε και το 1ο σετ μέσα από τα χέρια του, ο Sinner τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Mackenzie McDonald, τον οποίο κέρδισε με 6-7 (6), 7-5, 6-1 σε 2 ώρες και 16 λεπτά.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στις 02:37 τα ξημερώματα στο Παρίσι, με τον Ιταλό να πετυχαίνει την πρώτη του νίκη στο συγκεκριμένο τουρνουά, όπου είχε ηττηθεί στις πρεμιέρες του τόσο το 2021, όσο και το 2022.

Αυτή τη φορά κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα, παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά. Στο 1ο σετ προηγήθηκε με break στο 5-4, δεν μπόρεσε όμως να το κλείσει στο σερβίς του και το πλήρωσε, αφού το έχασε στο tie-break.

Αυτό τον έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες, αφού το 2ο σετ ήταν αρκετά αμφίρροπο. Τελικά κατάφερε να κάνει ένα break στο τέλος και να το κατακτήσει με 7-5, για να κυριαρχήσει κατά κράτος στο 3ο σετ, ολοκληρώνοντας την ανατροπή με το εμφατικό 6-1.

Περίπου 15 με 16 ώρες μετά το match point, θα αγωνίζεται ξανά ο Ιταλός, ο οποίος θα επιστρέψει στο Court Central του Bercy στις 17:00 τοπική ώρα της Πέμπτης, για να αντιμετωπίσει τον Alex De Minaur.

Στο μεταξύ, την πρόκριση για τη φάση των "16" πήρε και ο Holger Rune, που συνεχίζει να υπερασπίζεται τον τίτλο του. Ο 20χρονος Δανός είχε πολύ επικίνδυνη πρεμιέρα με τον Dominic Thiem, που χρειάστηκε να παίξει και προκριματικά, συνεπώς προερχόταν από 3 συνεχόμενες νίκες, όμως έπαιξε πολύ καλά και τον κέρδισε με 6-4, 6-2 σε 1,5 ώρα.

Για τον 3ο γύρο, ο Rune θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης, στον τελευταίο αγώνα του προγράμματος, τον Daniel Altmaier.

Τα στιγμιότυπα των αγώνων της ημέρας στο Bercy:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots