ATP
Συνεχίζει την προετοιμασία ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Συνεχίζει την προετοιμασία ο Τσιτσιπάς (vid)
tn team Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 - 14:31

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν στο Ντουμπάι.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στο court χθες, κάνοντας την πρώτη του προπόνηση μετά από 4 εβδομάδες, όταν και εγκατέλειψε από το ATP Finals εξαιτίας του τραυματισμού του στη μέση.

Σήμερα πέρασε ξανά χρόνο στο γήπεδο ο Έλληνας τενίστας, που συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Απέναντί του είχε δυο hitting partners και η γλώσσα του σώματος τουλάχιστον δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς θα συμμετέχει αυτή την εβδομάδα στο World Tennis League (21-24 Δεκεμβρίου) στο Άμπου Ντάμπι. Εκεί θα παίξει πιθανώς μόνο στο μεικτό διπλό, κάτι που έχει ανακοινώσει ήδη ότι θα κάνει και θα μοιραστεί μάλιστα το court με την αγαπημένη του, Paula Badosa.

Η σεζόν θα ξεκινήσει και επίσημα για τον Έλληνα πρωταθλητή από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου και θα αγωνιστεί η Ελλάδα για το United Cup. Η πρεμιέρα της ομάδας μας θα γίνει την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, απέναντι στη Χιλή, με τον Τσιτσιπά να δίνει εκεί τον πρώτο του επίσημο αγώνα στη σεζόν κόντρα στον Nicolas Jarry.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots