ATP
Πρεμιέρα με Thiem o Nadal στο Μπρίσμπεϊν

 
Πρεμιέρα με Thiem o Nadal στο Μπρίσμπεϊν
tn team Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 - 12:54

Το μεγαλύτερο όνομα που έπαιζε στα προκριματικά του Brisbane International, o Dominic Thiem, θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Rafael Nadal στο τουρνουά και στον πρώτο αγώνα του Ισπανού μετά από έναν χρόνο!

Δύσκολη πρεμιέρα περιμένει τον Nadal, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Thiem για τον 1ο γύρο του Brisbane International.

Θυμίζουμε πως στην κλήρωση του Σαββάτου ο Nadal κληρώθηκε να παίξει με qualifier και τελικά του έκατσε ένας από τους δυνατότερους παίκτες των προκριματικών και σίγουρα ο μεγαλύτερος βάσει καριέρας.

Ο Thiem συνεχίζει πάντως να αντιμετωπίζει δυσκολίες και δεν πέρασε εύκολα στο κυρίως ταμπλό. Στον 1ο γύρο είχε χρειαστεί να σβήσει τριπλό match point στο 2-6, 3-5, 0-40 για να κερδίσει τελικά τον James McCabe με 2-6, 7-6 (4), 6-4, ενώ στον 2ο γύρο έμεινε ξανά πίσω με σετ, πριν ανατρέψει το ματς και κερδίσει τον Giulio Zeppieri με 3-6, 6-4, 6-4. 

Θα είναι η 16η φορά που θα αναμετρηθούν Nadal και Thiem, με τον Ισπανό να προηγείται με 9-6 στις νίκες. Φυσικά, έχουν αναμετρηθεί και 2 φορές σε τελικό Grand Slam, στο Roland Garros, το 2018 και το 2019.

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας θα γίνει την Τρίτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots