ATP
Συνεχίζουν Medvedev και Rune (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 - 5:31

O Daniil Medvedev επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Grigor Dimitrov, ενώ το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Indian Wells πήγε στον Holger Rune, που κέρδισε με ανατροπή τον Taylor Fritz.

Την πορεία του προς τον τίτλο του Indian Wells συνεχίζει ο Daniil Medvedev, ο οποίος κέρδισε τον Grigor Dimitrov με 6-4, 6-4.

Μόλις 13 αβίαστα λάθη έκανε σε όλο το ματς ο Medvedev, ο οποίος έχασε τριπλό set point στο 3-5, 0-40, αλλά δεν πτοήθηκε και με love service game έκλεισε το σετ στο επόμενο game.

Ούτε στο 2ο σετ βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ και το έκλεισε και αυτό στα 10 games, για να ολοκληρώσει το παιχνίδι σε 76 λεπτά.

Στα προημιτελικά του Indian Wells, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Holger Rune, που στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας κέρδισε τον Taylor Fritz με 2-6, 7-6 (2), 6-3.

Ο Rune, ο οποίος συνεργάζεται ξανά με τον Patrick Mouratoglou, έσβησε ένα match point όταν σέρβιρε στο 4-5, 30-40 του 2ου σετ, για να γυρίσει αργότερα το σετ στο tie-break και να πάρει από νωρίς το break στο 3ο, φτάνοντας στην ανατροπή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ακόμα εκπρόσωπο στο ανδρικό ταμπλό, καθώς νωρίτερα ο Tommy Paul κέρδισε τον Luca Nardi με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στον 4ο προημιτελικό του σε Masters 1000 διοργάνωση. Θα αντιμετωπίσει εκεί τον Casper Ruud, που είχε κερδίσει τον Gael Monfils με 3-6, 7-6 (3), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots