ATP
350 νίκες καριέρας και συνεχίζει την υπεράσπιση ο Medvedev (vids)

 
350 νίκες καριέρας και συνεχίζει την υπεράσπιση ο Medvedev (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 19:43

O Daniil Medvedev κέρδισε και τον Dominik Koepfer με 2-0 σετ, για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Miami Open. Αυτή ήταν η 350ή νίκη καριέρας για τον Ρώσο.

Ο Medvedev υπερκέρασε το εμπόδιο του Koepfer με 7-6 (5), 6-0 και εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Miami Open, όπου θα συνεχίσει αύριο την αποστολή υπεράσπισης τίτλου στο Μαϊάμι.

O Medvedev έφτασε τις 350 νίκες καριέρας στο tour (350-139), με τη σημερινή του επικράτηση στο Hard Rock Stadium.

Ο 28χρονος Ρώσος, Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη, βρήκε σθεναρή αντίσταση στο 1ο σετ από τον Γερμανό και μάλιστα κινδύνεψε άμεσα στο tie-break, όπου είχε κακό ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω με 0-4.

Κατάφερε να κερδίσει τους 5 επόμενους πόντους και τελικά να πάρει το tie-break με 7-5, αποκτώντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στο ματς.

Μετά απ' αυτό, ο Koepfer δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και ο Medvedev δεν έχασε ούτε ένα game στο 2ο σετ, για να ολοκληρώσει το ματς σε 1 ώρα και 29 λεπτά.

Στα προημιτελικά του αμερικάνικου Masters, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Nicolas Jarry, που απέκλεισε το Νο.7 του ταμπλό, Casper Ruud, με 7-6 (3), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots