ATP
H κλήρωση του Monte-Carlo Masters

 
H κλήρωση του Monte-Carlo Masters
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 - 18:34

Πιθανή κόντρα με τον Alexander Zverev από τον 3ο κιόλας γύρο θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Monte-Carlo, έχοντας γενικά ένα πολύ δύσκολο ταμπλό μπροστά του. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει αυτή τη χρονιά από τον 1ο γύρο τις υποχρεώσεις του στο Monte-Carlo Masters, καθώς θα είναι στο Νο.12 του ταμπλό.

Ο δυο φορές πρωταθλητής στο Masters του Μονακό, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον επικίνδυνο Σέρβο Laslo Djere, ενώ αν προκριθεί θα παίξει με έναν εκ των Tomas Martin Etcheverry και Nicolas Jarry στον 2ο γύρο.

Από τον 3ο κιόλας γύρο, είναι πιθανό να κοντραριστεί με τον Alexander Zverev, Νο.5 στο ταμπλό, με τον Γερμανό να κάνει την πρεμιέρα στον 2ο γύρο της διοργάνωσης απέναντι στον νικητή του Daniel Evans - Sebastian Ofner.

Στα προημιτελικά, Τσιτσιπάς και Zverev διασταυρώνονται με τον Daniil Medvedev, που από τη μεριά του θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Gael Monfils και Jordan Thompson και στους "16" διασταυρώνεται με τον Karen Khachanov.

Zverev, Medvedev και Τσιτσιπάς, διασταυρώνονται στα ημιτελικά με τον Jannik Sinner, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.2 στον κόσμο από αυτή την εβδομάδα. Ο 22χρονος Ιταλός θα παίξει στην πρεμιέρα του με έναν εκ των Sebastian Korda και Alejandro Davidovich Fokina, ενώ έχει πιθανό αντίπαλο τον Alexander Bublik στον 3ο γύρο και τους Holger Rune και Grigor Dimitrov στα προημιτελικά.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό είναι βεβαίως ο Novak Djokovic, No.1 στο ταμπλό, που θα παίξεί είτε με τον Roman Safiullin, είτε με qualifier στην πρεμιέρα του. Στον 3ο γύρο ο Σέρβος διασταυρώνεται με τον Taylor Fritz - που θα έχει δύσκολη πρεμιέρα με τον Lorenzo Musetti - ενώ στα προημιτελικά με τον Andrey Rublev.

Στα ημιτελικά ο Djokovic διασταυρώνεται με τον Carlos Alcaraz, που μπορεί να παίξει από την πρεμιέρα του κιόλας με τον Felix Auger-Aliassime, εφόσον ο Καναδός περάσει το πρώτο του εμπόδιο, που θα είναι κάποιος qualifier. Στους "16" ο Alcaraz διασταυρώνεται με τον Ugo Humbert και στα προημιτελικά με τους Casper Ruud και Hubert Hurkacz.

Πιθανές διασταυρώσεις στον 3ο γύρο:

[1] Djokovic - Fritz [13]
[11] De Minaur - Rublev [6]
[3] Alcaraz - Humbert [14]
[10] Hurkacz - Ruud [8]
[5] Zverev - Τσιτσιπάς [12]
[15] Khachanov - Medvedev [4]
[7] Rune - Dimitrov [9]
[16] Bublik - Sinner [2]

Πιθανές διασταυρώσεις στα προημιτελικά:

[1] Djokovic - Rublev [6]
[3] Alcaraz - Ruud [8]
[5] Zverev - Medvedev [4]
[7] Rune - Sinner [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Monte-Carlo Masters:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots