ATP
Nadal: Διαψεύδει τραυματισμό, κρατάει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής"

 
Nadal: Διαψεύδει τραυματισμό, κρατάει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής"
© ITF Tennis
tn team Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 - 8:52

Μετά την απόσυρσή του από το Laver Cup, o Rafael Nadal διέψευσε το σενάριο τραυματισμού και εξήγησε πως όλα είναι καλά, ενώ δεν έδωσε κανένα νέο στοιχείο σχετικά με το μέλλον του στο τένις.

Λίγη ώρα αφού ανακοίνωσε την απόφασή του να μην παίξει στο Laver Cup, o Nadal εθεάθη στα εγκαίνια του νέου Espacio Movistar στο κέντρο της Μαδρίτης. Εκεί ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους το λόγο για τον οποίο δεν θα πάει στο Βερολίνο. 

"Δεν υπάρχει κανένα δράμα με το Laver Cup. Υπήρχε υψηλή πιθανότητα να συμβεί αυτό. Έχω καιρό να παίξω και απλά νιώθω πως κάποιος άλλος παίκτης θα είναι καλύτερος από εμένα", ξεκαθάρισε ο Nadal.

"Είμαι καλά, απολαμβάνω τον χρόνο μου στο σπίτι και κάνω άλλα πράγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, προπονούμαι όσο μπορώ, σε καθημερινή βάση", πρόσθεσε ο 38χρονος Ισπανός, διαψεύδοντας έτσι και το σενάριο τραυματισμού.

Δεν είναι πάντως ακόμα έτοιμος για να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με το μέλλον του στο tour, συνεχίζοντας να κρατάει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του το 2025: "Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να πω τίποτα. Είχα πει ότι ήθελα να παίξω στους Ολυμπιακούς και ότι μετά θα βλέπαμε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή είναι μόνο περίοδος ξεκούρασης."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots