Zverev: "Πρέπει να βρω ξανά το τένις μου"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Eurosport
tennisnews team Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 - 5:18

Ο Alexander Zverev ξεκίνησε τη χρονιά με τρεις διαδοχικές ήττες και γνωρίζει καλά πως αν δεν βρει ξανά τον καλό του εαυτό, δε θα έχει τύχη στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Zverev έχασε και τους τρεις αγώνες που έδωσε στο Μπρίσμπεϊν για το ATP Cup. Συγκεκριμένα ηττήθηκε από τους Alex De Minaur, Στέφανο Τσιτσιπά και Denis Shapovalov, κερδίζοντας μόλις 9 games και κανένα σετ με τους δυο τελευταίους.

Στην πρώτη του συνέντευξη στη Μελβούρνη, ενόψει του Australian Open, o 22χρονος Γερμανός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και εξήγησε πως αν δεν βρει και πάλι το καλύτερό του τένις, δεν θα έχει τύχη στο Grand Slam της Αυστραλίας.

"Πρέπει να βρω ξανά το τένις μου, επειδή αν παίξω όπως έπαιξα στο ATP Cup, δεν θα είναι αρκετό για να τα πάω καλά. Το γνωρίζω αυτό και η ομάδα μου επίσης το γνωρίζει. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως να προπονηθώ, πως να προετοιμαστώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με απασχολεί αυτή τη στιγμή."

Ο "Sascha", ο οποίος βρίσκεται στο Νο.7 του ταμπλό του Australian Open, θα ξεκινήσει την προσπάθειά του την Τρίτη, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τον ημιφιναλίστ του Roland Garros του 2018, Marco Cecchinato.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots