Australian Open: 2 ακόμα κρούσματα μεταξύ παικτών

 
Australian Open: 2 ακόμα κρούσματα μεταξύ παικτών
tennisnews team Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 10:13

Όπως δημοσιεύεται από τα αυστραλιανά ΜΜΕ, δυο ακόμα θετικά κρούσματα μεταξύ παικτών διαγνώστηκαν σήμερα στο bubble της Μελβούρνης, αυξάνοντας τις ανησυχίες των διοργανωτών.

Την ώρα που 72 συνολικά παίκτες παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα, απ' ότι φαίνεται ο ιός μεταδόθηκε τις ημέρες των πτήσεων, δικαιώνοντας τα πολύ αυστηρά μέτρα που επέβαλλε η κυβέρνηση της Βικτόρια.

Συγκεκριμένα, δυο ακόμα παίκτες είναι θετικοί στον ιό όπως αναφέρουν τα αυστραλιανά δημοσιεύματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 4 παίκτες, καθώς θυμίζουμε είχε ανακοινωθεί από χθες πως υπάρχουν 2 Αυστραλοί παίκτες που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Τα νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα στο bubble της Μελβούρνης ήταν 4, καθώς εκτός από τους 2 παίκτες μολύνθηκαν ακόμα 2 άνθρωποι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας ανήκει στο προσωπικό της διοργάνωσης και ο άλλος σε κάποια ομάδα από τους προπονητές και γυμναστές που συνοδεύουν τους παίκτες.

Στο μεταξύ, η πολιτεία της Βικτόρια συνεχίζει να διατηρεί τον έλεγχο της κατάστασης και για 14η διαδοχική ημέρα δεν καταγράφηκε νέο κρούσμα από μέλος της τοπικής κοινότητας.

Ανησυχία ωστόσο υπάρχει και ειδικά για την κοινότητα των παικτών και προπονητών που βρίσκονται στη Μελβούρνη. Η Tennis Australia ανακοίνωσε μια μικρή αναβολή στην κλήρωση του ATP Cup, καθώς δυο παίκτες που θα συμμετέχουν στο πολύ μεγάλο τουρνουά της ATP, οι Kei Nishikori και Guido Pella, θα βρίσκονται σε καθεστώς αυστηρής καραντίνας έως τις 29 Ιανουαρίου, με τη διοργάνωση να ξεκινάει την 1η Φεβρουαρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots