Έκλεισε το ματς με Κοκκινάκη ο Στεφ! (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς
tn team Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 - 12:52

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε μόλις 4 games από τον Gilles Simon, κάνοντας ένα σπουδαίο ματς στη Rod Laver Arena, και "έκλεισε ραντεβού" με τον Θανάση Κοκκινάκη στον 2ο γύρο του Australian Open!

Ισοπεδωτικός ήταν στην πρεμιέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 92 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Gilles Simon με 6-1, 6-2, 6-1 και να πάρει το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Australian Open.

Ο Τσιτσιπάς πέτυχε 25 winners κυριαρχώντας στο court με το επιθετικό του παιχνίδι, με τον πολύ έμπειρο Simon να έχει μόλις 6 winners. Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε και 25 αβίαστα λάθη, ένα λιγότερο από τον Γάλλο, που είχε 26!

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Στεφ δεν άφησε τον αντίπαλό του να κάνει πολλά πράγματα, κερδίζοντας τα 5 πρώτα games και κλείνοντας σε 25 μόλις λεπτά το 1ο σετ. Εξίσου επιβλητικός ήταν και στα επόμενα δυο σετ ο πρωταθλητής μας, που έκανε 2 break στο 2ο σετ και 3 στο 3ο σετ, για να φτάσει με πολύ μεγάλη άνεση σ' αυτή την πρόκριση.


O Τσιτσιπάς συνεχίζει το σερί του από την προηγούμενη εβδομάδα στο ATP Cup, καθώς έχει 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Μελβούρνη, χωρίς να έχει χαμένο σετ.

Στον 2ο γύρο του Australian Open θα αντιμετωπίσει τον Θανάση Κοκκινάκη, με τον οποίο γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Θυμίζουμε πως ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός κέρδισε νωρίτερα τον Soonwoo Kwon με 6-4, 6-1, 6-1, σε μια επίσης πολύ εντυπωσιακή πρεμιέρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots