Australian Open: Επιστρέφουν στη Μελβούρνη τα προκριματικά

 
Australian Open: Επιστρέφουν στη Μελβούρνη τα προκριματικά
tn team Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 - 13:15

Την περασμένη σεζόν τα προκριματικά του Australian Open πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά εκτός Αυστραλίας εξαιτίας της πανδημίας, ένα σενάριο που ακούστηκε και για τη φετινή διοργάνωση, τελικά όμως μετά και τα νέα δεδομένα όλα δείχνουν πως τα προκριματικά θα επιστρέψουν στη Μελβούρνη.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε και επίσημα πως το Australian Open δεν θα επιτρέψει σε μη εμβολιασμένους παίκτες να συμμετέχουν στο Grand Slam της Μελβούρνης και αυτό αλλάζει αρκετά τα δεδομένα.

Από το καλοκαίρι είχε ακουστεί πως και για το 2022, τα προκριματικά του αυστραλιανού Grand Slam θα γινόντουσαν στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στη Ντόχα και στο Ντουμπάι, όπως συνέβη και με την περσινή διοργάνωση.

Τα νέα δεδομένα όμως αλλάζουν τα πράγματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αθλητές έχουν ήδη ειδοποιηθεί για την έκδοση βίζας για την Αυστραλία και τα προκριματικά αναμένεται να επιστρέψουν στη Μελβούρνη, μετά από 2 χρόνια.

Επιπλέον, θα επιστρέψει και το Australian Open Junior, το οποίο δεν είχε πραγματοποιηθεί πέρσι. Γενικά η Tennis Australia περιμένει περίπου τους διπλάσιους αθλητές σε σχέση με το 2021 και αυτό θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για τη διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots