Τα δάκρυα του Paire μετά την πρόκριση (vid)

 
Τα δάκρυα του Paire μετά την πρόκριση (vid)
tn team Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 22:36

O Benoit Paire πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη εις βάρος του Grigor Dimitrov και στη συνέντευξη που έδωσε στα γαλλικά μετά τον αγώνα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση.

"Είμαι χαρούμενος. Δεν είναι εύκολο, από την αρχή της χρονιάς, γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω πως οι γονείς μου και όλοι με βλέπουν. Ήταν εξαιρετικό. Ήταν μια χρονιά σκ*τ* η περσινή, ήταν περίπλοκο. Αυτή η χρονιά ξεκίνησε και βρήκα θετικός, ήμουν σε καραντίνα για 7 μέρες, ξεκίνησε σκ*τ* πάλι! Αλλά είμαι εδώ, κρατιέμαι. Σήμερα έκανα έναν μεγάλο αγώνα, τον καλύτερό μου εδώ και αρκετό καιρό, οπότε για μένα είναι πολύ θετικό. Δέχτηκα αρκετή κριτική, σε ένα σημείο μου κόστισε. Και ειλικρινά αν κάνω αγώνες σαν κι αυτόν, με το γαλλικό κοινό να με υποστηρίζει, αλήθεια δεν υπάρχει κάτι καλύτερο", είπε ο Paire στο Eurosport της Γαλλίας.

Θυμίζουμε πως από τότε που ξέσπασε η πανδημία, ο Paire δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει τα πατήματά του. Δεν λειτούργησε καθόλου γι' αυτόν το lockdown σε κάθε τουρνουά που πήγαινε και σε κάτι του συνέντευξη έλεγε πόσο σημαντικό ήταν να επανέλθει το τένις σε μια κανονικότητα, γιατί αυτό δεν ήταν το tour που αγαπούσε και έχασε κάθε του ενδιαφέρον.

Τα πράγματα έγιναν καλύτερα, ωστόσο και αυτή η χρονιά ξεκίνησε άσχημα για τον Γάλλο, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και κινδύνεψε να χάσει το Australian Open. Ήταν η 3η φορά που βγήκε θετικός στον ιό, αλλά το ξεπέρασε εγκαίρως και κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά μέχρι στιγμής.

Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, για τον 3ο γύρο του αυστραλιανού major.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots