Έκανε το καθήκον του ο Zverev (vids)

 
Έκανε το καθήκον του ο Zverev (vids)
tn team Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 - 10:45

O Alexander Zverev πέτυχε μια ακόμα "επαγγελματική" νίκη με 3-0 σετ επί του Radu Albot και ολοκλήρωσε χωρίς χαμένο σετ τις υποχρεώσεις του για την 1η εβδομάδα του Australian Open.

Λιγότερο από 2 ώρες έμεινε στην John Cain Arena o Alexander Zverev, που επιβλήθηκε του Radu Albot χωρίς την παραμικρή δυσκολία, με 6-3, 6-4, 6-4, και πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Australian Open.

Πέτυχε 16 άσους και 44 winners o 24χρονος Γερμανός, ο οποίος έκανε μόνο 30 αβίαστα λάθη, παρότι ήταν ο παίκτης που πήρε όλες τις πρωτοβουλίες στο γήπεδο. Ήταν επίσης καλός στις κρίσιμες στιγμές ο πρωταθλητής του ATP Finals, σώζοντας και τα 5 break points με τα οποία ήρθε αντιμέτωπος.

"Έσπασε" μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του Μολδαβού qualifier, για να φτάσει στη νίκη αυτή σε 1 ώρα και 57 λεπτά.

Ο Zverev μπήκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στη δεύτερη εβδομάδα του Australian Open, αλλά μόλις για 2η χωρίς να απωλέσει σετ. Θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο τον Denis Shapovalov, στο πιο δυνατό τεστ που θα έχει δώσει έως τότε στο τουρνουά.

Ο 22χρονος Shapovalov, ο οποίος έχει παίξει ήδη 13 σετ στο τουρνουά, κέρδισε νωρίτερα τον Reilly Opelka με 7-6 (4), 4-6, 6-3, 6-4 και προκρίθηκε για 1η φορά στην καριέρα του στους "16" καλύτερους της Μελβούρνης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots