Τσιτσιπάς: "Πολύ περήφανος με τον εαυτό μου"

 
Τσιτσιπάς: "Πολύ περήφανος με τον εαυτό μου"
tn team Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - 15:36

O Στέφανος Τσιτσιπάς είπε πως νιώθει πολύ περήφανος με τον τρόπο που πάλεψε και που πήρε τη νίκη σήμερα απέναντι στον Taylor Fritz, καθώς και πολύ ευχαριστημένος με τον αγκώνα του, που του επιτρέπει να αγωνίζεται χωρίς πόνο.

"Ήταν επικός αγώνας, τα έδωσα όλα σήμερα, είμαι πολύ περήφανος με τον εαυτό μου. Ο τρόπος που πάλεψα, ο τρόπος που έμεινα συνεπής στις πολύ κρίσιμες στιγμές, είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, το στάδιο ήταν φωτιά, είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!" είπε ο Στέφανος στην on-court συνέντευξη που έδωσε στη Rod Laver Arena.

Λίγο αργότερα, ο Στέφανος φιλοξενήθηκε στο Eurosport και μίλησε με τους Tim Henman, Mats Wilander και Alize Lim.

Για τον αντίπαλό του, είπε: "Έχει μεγάλα χτυπήματα, κάνει μεγάλη ζημιά με το forehand του αν του δώσεις χρόνο και έκανε πολύ καλή δουλειά να κρατήσει την μπαλα στο γήπεδο με το backhand του. Ένιωθα πως με πίεζε πολύ, δεν μου έδινε αρκετό χρόνο να αντιδράσω. Νιώθω πως με πολλή υπομονή και πολύ ρίσκο από τη μεριά μου αναζητούσα αυτή την άνεση."

Τέλος, σημείωσε πως είναι ανακουφιστικό και ευχάριστο το ότι αγωνίζεται χωρίς να νιώθει πόνο στον αγκώνα του, κάτι που δε συνέβαινε την περσινή χρονιά: "Είναι μεγάλη ανακούφιση να μπορώ να παίζω χωρίς πόνο και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να παίζω σ' αυτό το επίπεδο χωρίς να έχω ενοχλήσεις στον αγκώνα. Είχα κάποιους δύσκολους μήνες το 2021 και είμαι χαρούμενος που δεν υπάρχει καμιά ένδειξη πόνου όταν αγωνίζομαι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots