Australian Open: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - 19:12

Ξεκινάει η προημιτελική φάση σε άνδρες και γυναίκες αύριο στη Μελβούρνη, με την αναμέτρηση του Rafael Nadal με τον Denis Shapovalov να ξεχωρίζει. Στα προημιτελικά του διπλού θα παίξουν οι Θανάσης Κοκκινάκης και Νικ Κύργιος, ενώ στα junior οι Μιχαέλα Λάκη και Δήμητρα Παύλου.

Στον πρώτο προημιτελικό για το τουρνουά των ανδρών στο φετινό Australian Open, o Rafael Nadal θα αντιμετωπίσει τον Denis Shapovalov, γύρω στις 05:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.

Το ματς θα ξεκινήσει αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος προημιτελικός των γυναικών, μεταξύ της Barbora Krejcikova και της Madison Keys, που θα αρχίσει στις 03:30 τα ξημερώματα στην Ελλάδα.

Στις 10:00, η κορυφαία του κόσμου και μεγάλο φαβορί, Ashleigh Barty, θα αντιμετωπίσει την Jessica Pegula, ενώ στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, ο Gael Monfils θα αναμετρηθεί με τον Matteo Berrettini.

Για το ταμπλό του διπλού ανδρών, στις 06:30 το πρωί θα βγουν στην John Cain Arena οι Θανάσης Κοκκινάκης και Νικ Κύργιος, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους Tim Puetz και Michael Venus, Νο.6 στο ταμπλό.

Θα υπάρξει και ελληνικό ενδιαφέρον στην αυριανή ημέρα, καθώς οι Μιχαέλα Λάκη και Δήμητρα Παύλου θα αγωνιστούν στον 2ο γύρο του διπλού κοριτσιών, κόντρα στη Ρωσίδα Ekaterina Khayrutdinova και στην Καζάκα Aruzhan Sagandikova, γύρω στις 05:00 το πρωί στην 1573 Arena.

Οι αγώνες του Australian Open μεταδίδονται από τις συχνότητες του Eurosport και από το Eurosport Player.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (25/01):

Rod Laver Arena:
03:30 Barbora Krejcikova [4] v. Madison Keys
05:00 Denis Shapovalov [14] v. Rafael Nadal [6]
10:00 Ashleigh Barty [1] v. Jessica Pegula [21]
11:30 Gael Monfils [17] v. Matteo Berrettini [7]

Kia Arena:
06:30 Kokkinakis/Kyrgios v. Puetz/Venus [6]

1573 Arena:
05:00 Khayrutdinova/Sagandikova v. Laki/Pavlou

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots