Λιγότερο χρόνο στο court o Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 17:18

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει περάσει τον λιγότερο χρόνο στο court από όλους τους ημιφιναλίστ του Australian Open. Δείτε αναλυτικά πόσο πέρασε ο καθένας.

Κανείς από τους 4 ημιφιναλίστ της Μελβούρνης δεν έφτασε εύκολα μέχρι εδώ, ωστόσο ο Τσιτσιπάς είναι ο παίκτης που έχει μείνει τον λιγότερο χρόνο στο court.

Συγκεκριμένα, στις 5 αναμετρήσεις που έδωσε στη Μελβούρνη, ο Στεφ έχει ξοδέψει 13 ώρες και 43 λεπτά στο court. 4 σετ έχει χάσει συνολικά ο Έλληνας τενίστας, 2 από τον Taylor Fritz και από ένα από τους Sebastian Baez και Benoit Paire.

Ο αντίπαλός του στα ημιτελικά, Daniil Medvedev, έχει περάσει ένα λεπτό λιγότερο από 15 ώρες στο court, κάτι στο οποίο συνέβαλε ο τελευταίος του αγώνα, στον οποίο επέστρεψε από 2 σετ πίσω και έπαιξε για 4,5 ώρες απέναντι στον Felix Auger-Aliassime.

Κοντά στον χρόνο του Τσιτσιπά είναι ο Rafael Nadal, που έχει παίξει 14 ώρες και 9 λεπτά, ενώ ο Matteo Berrettini, ο οποίος δυο φορές έχει παίξει 5 σετ και άλλες δυο 4 σετ, έχει μείνει στο γήπεδο 16 ώρες και 9 λεπτά μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά οι χρόνοι των ημιφιναλίστ:

1) Στέφανος Τσιτσιπάς: 13 ώρες και 43 λεπτά
2) Rafael Nadal: 14 ώρες και 9 λεπτά
3) Daniil Medvedev: 14 ώρες και 59 λεπτά
4) Matteo Berrettini: 16 ώρες και 9 λεπτά

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots