Toni Nadal: "O Rafa μου είχε πει ότι δεν ήξερε αν θα συνέχιζε το τένις"

 
Toni Nadal: "O Rafa μου είχε πει ότι δεν ήξερε αν θα συνέχιζε το τένις"
tn team Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 - 16:45

Ο Toni Nadal αποκάλυψε πως πριν λίγους μήνες είχε δει τον Rafa σε απελπιστική κατάσταση, χωρίς να ξέρει αν θα καταφέρει να επιστρέψει στο tour.

Τις τελευταίες μέρες ο Nadal επικοινώνησε για πρώτη φορά πως τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα στο δεύτερο μισό του 2021, αφού ο τραυματισμός του στο πόδι τον γέμισε αμφιβολίες και συζήτησε αμέτρητες ώρες με την ομάδα του, ρίχνοντας στο τραπέζι ακόμα και το θέμα του τέλους της επαγγελματικής του καριέρας.

O άνθρωπος που τον δημιούργησε τενιστικά, Toni Nadal, παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία επιβεβαίωσε όσα έχει πει ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, λέγοντας πως σε μια από τις συζητήσεις τους του έλεγε ότι δεν ήξερε αν θα συνέχιζε να παίζει τένις!

"Πέρασε μερικούς μήνες στους οποίους δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη η κατάστασή του. Θυμάμαι πως μίλησα μαζί του και του είχα πει να χαμογελάει στις δύσκολες εποχές και τότε μου απάντησε πως δεν ήξερε αν θα συνέχιζε να παίζει τένις", αποκάλυψε ο θείος και πρώην προπονητής του Rafa, σε συνέντευξή του στο Antena 3 της Ισπανίας.

"Προφανώς και είχε αμφιβολίες. Όταν αντιμετωπίζεις έναν τραυματισμό με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, λίγο πολύ το διαχειρίζεσαι. Όταν όμως δεν μπορείς να βρεις τις λύσεις, είναι φυσιολογικό να απελπίζεσαι λίγο περισσότερο", πρόσθεσε ο 60χρονος προπονητής.

O Nadal τελικά ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ξεκίνησε κανονικά τη σεζόν στην Αυστραλία και μέχρι στιγμής παραμένει αήττητος σε 9 αναμετρήσεις στο 2022! Αύριο, θα διεκδικήσει τον 21ο Grand Slam τίτλο του στον τελικό του Australian Open, απέναντι στον Daniil Medvedev (Κυριακή 10:30GR, Eurosport 1).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots