Djokovic: "Σήμερα δεν ήταν καθόλου καλά τα πράγματα" (vid)

 
Djokovic: "Σήμερα δεν ήταν καθόλου καλά τα πράγματα" (vid)
tn team Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 17:26

Ο Novak Djokovic μίλησε για τον τραυματισμό του στο πόδι, αποκαλύπτοντας πως τον ταλαιπώρησε αρκετά στο 2ο σετ και αναγκάστηκε να πάρει παυσίπονα για να μειώσει τον πόνο.

"Για να είμαι ειλικρινής, σήμερα δεν ήταν καθόλου καλά τα πράγματα", είπε στην Barbara Schett o Djokovic, αναφερόμενος στην κατάσταση του ποδιού του.

"Στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν καλύτερα απ' ότι απόψε. Θα το πάρουμε μέρα με τη μέρα και ας ελπίσουμε πως θα αναρρώσω για τον επόμενο αγώνα", συμπλήρωσε ο 35χρονος Σέρβος, ο οποίος σε 2 μέρες θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov, για τον 3ο γύρο του Australian Open.

Αργότερα ο Djokovic μίλησε στους Σέρβους δημοσιογράφους για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και εκεί αποκάλυψε πως χρειάστηκε να πάρει και παυσίπονα μέσα στον αγώνα, αφού η ένταση του πόνου στο 2ο σετ ήταν πολύ μεγάλη και όσο περνούσε η ώρα χειροτέρευε.

"Σίγουρα στον πρώτο αγώνα ήταν καλύτερα. Σήμερα, η ένταση του πόνου χειροτέρευε όσο προχωρούσε ο αγώνας, ειδικά από τη μέση έως το τέλος του 2ου σετ. Κατά τη διάρκεια του ιατρικού τάιμ άουτ άλλαξα τον επίδεσμο και πήρα και κάποια παυσίπονα, που άρχισαν να λειτουργούν μετά από 20-30 λεπτά, οπότε στο 3ο και στο 4ο σετ ήμουν σε θέση να κινούμαι καλύτερα. Τα χτυπήματά μου ακόμα δεν ήταν όπως θα ήθελα, δεν ήμουν στο 100% μου σήμερα, σε πολλά χτυπήματα ένιωθα τον πόνο, αλλά ήταν διαχειρίσιμος.

Έπρεπε να παίξω πιο ελεύθερα και πιο επιθετικά, δεν ήθελα να εγκλωβιστώ σε μεγάλα ράλι, οπότε προσπαθούσα να κάνω πιο σύντομους τους πόντους και αυτό είχε αποτέλεσμα. Ξεκίνησε καλά στο 3ο σετ, οπότε με βοήθησε πολύ ψυχολογικά και το break που του έκανα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots