1ος GS προημιτελικός για τον Paul (vids)

 
1ος GS προημιτελικός για τον Paul (vids)
tn team Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 - 12:13

O Tommy Paul κέρδισε τον Roberto Bautista Agut με 3-1 σετ και προκρίθηκε στον σπουδαιότερο προημιτελικό της καριέρας του!

Νέα πολύ σπουδαία επιτυχία για τον Tommy Paul, που επιβλήθηκε του Roberto Bautista Agut με 6-2, 4-6, 6-2, 7-5 και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά του Australian Open.

Θα είναι ο πρώτος προημιτελικός σε Grand Slam διοργάνωση για τον 25χρονο Αμερικανό, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε και σήμερα, σε έναν αγώνα που έφτασε τους 58 winners - 35 είχε ο Ισπανός!

Ο Paul ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, κερδίζοντας με διαφορά δυο break το 1ο και το 3ο σετ, ενώ στο 4ο σετ είχε να διαχειριστεί και την πίεση, για να κλείσει το ματς χάρη στο break που έκανε στο 11ο game.

Θα συνεχίσει στα προημιτελικά την τρομερή του πορεία στο Australian Open και θα αντιμετωπίσει άλλον έναν Αμερικανό, τον 20χρονο Ben Shelton, για μια θέση στα ημιτελικά.

Ήδη ο Paul έχει εξασφαλίσει την επιστροφή του στο Top 30 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ με πρόκριση στα ημιτελικά θα βελτιώσει και το career high του, που είναι το Νο.28.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots