Οργή για τα ball kids που στεγνώνουν το γήπεδο (pics)

 
Οργή για τα ball kids που στεγνώνουν το γήπεδο (pics)
tn team Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 19:19

Μεγάλη συζήτηση και αρκετό θυμό προκάλεσαν οι εικόνες των παιδιών που σκούπισαν με πετσέτες στα γόνατα τα βρεγμένα γήπεδα του Melbourne Park, μετά τις βροχοπτώσεις στη Μελβούρνη.

Σε μια εποχή που όλοι οι κριτές γραμμών έχουν αντικατασταθεί με το live hawk-eye, μια τεχνολογία που μπορεί με μεγάλη ακρίβεια να παίρνει αποφάσεις για τις γραμμές, ακόμα και για τα foot fault σε ζωντανό χρόνο, τα ball kids στο Grand Slam της Αυστραλίας αναγκάζονται να στεγνώνουν τα γήπεδα με τον πιο κουραστικό και δύσκολο τρόπο, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση αρκετού κόσμου στα social media.

Οι εικόνες που άναψαν την φλόγα, ήταν από τον χθεσινό αγώνα της Elena Rybakina με τη Jelena Ostapenko, που ξεκίνησε με ανοιχτή την οροφή στη Rod Laver Arena, αλλά σταμάτησε από τη βροχή στο 3-1 της Καζάκας στο 1ο σετ.

Τότε το ματς διακόπηκε, η οροφή έκλεισε και τα ball kids γονάτισαν στο τερέν για να σκουπίσουν το γήπεδο με πετσέτες.

Οι χρήστες του Twitter κοινοποίησαν τις εικόνες αυτές εξέφρασαν την οργή τους προς τη διοργάνωση του Australian Open, τονίζοντας πως σίγουρα υπάρχει πιο αποτελεσματικός και καλύτερος τρόπος για να στεγνώσει ένα γήπεδο το 2023 και θυμίζοντας πως τα ball kids είναι απλά εθελοντές, που έχουν έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots