Djokovic: "Σέβομαι πολύ τον Στέφανο, έχει βελτιωθεί" (vid)

 
Djokovic: "Σέβομαι πολύ τον Στέφανο, έχει βελτιωθεί" (vid)
tn team Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 14:12

Ο Novak Djokovic μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά στις δηλώσεις που έκανε από τη Rod Laver Arena, θυμήθηκε τον τελικό του Roland Garros του 2021 και έδωσε το μήνυμα να κερδίσει ο καλύτερος.

Στις δηλώσεις που έκανε on-court για την τηλεόραση στον Jim Courier, αμέσως μετά τη νίκη του με 3-0 σετ επί του Tommy Paul για τα ημιτελικά του Australian Open, o Djokovic δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για τον αντίπαλό του στον μεγάλο τελικό, Στέφανο Τσιτσιπά.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε από τον Courier για το τι αναμνήσεις έχει από τον τελικό του Roland Garros του 2021, όπου είχε παίξει επίσης με τον Στέφανο, αλλά και γενικά τι προσμένει από τον αγώνα της Κυριακής. 

"Λοιπόν, κέρδισα εκείνον τον αγώνα, οπότε οι αναμνήσεις μου είναι θετικές (γέλια)! Ήμουν πίσω με 0-2 σετ και νομίζω ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψα από το 0-2 σετ σε έναν τελικό Grand Slam. Για εκείνον ήταν ο πρώτος τελικός σε Grand Slam. Ήταν μια μεγάλη μάχη σωματικά και πνευματικά, πάντα είναι έτσι με τον Στέφανο", είπε ο Djokovic και συνέχισε:

"Τον σέβομαι πολύ, έχει βελτιωθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια και επίσης είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τύπους στο tour. Με όλα τα ενδιαφέροντά του εκτός γηπέδου, με μαλλιά του... Έχουμε και οι δυο δουλειά την Κυριακή, ας κερδίσει ο καλύτερος!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots