Νέα ενόχληση Zverev στη συνέντευξη: "Μετά από 4 ώρες και 40 λεπτά αγώνα με ρωτάς αυτό;" (vid)

 
Νέα ενόχληση Zverev στη συνέντευξη: "Μετά από 4 ώρες και 40 λεπτά αγώνα με ρωτάς αυτό;" (vid)
tn team Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 - 11:58

Ο Alexander Zverev δέχτηκε και σήμερα ερώτηση για το δικαστήριο που θα έχει σε λίγους μήνες και δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε πως η υπόθεση του Zverev, που κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία, θα εκδικαστεί τον Μάιο στο Βερολίνο. Με αυτή την αφορμή, ο Zverev ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του πριν από 2 μέρες αν θεωρούσε σωστό να παραμείνει στο συμβούλιο των παικτών όσο η υπόθεση είναι ανοιχτή, με τον Γερμανό να κάνει διάλογο μαζί του και να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αθωότητά του και μόνο κάποιοι δημοσιογράφοι την αμφισβητούν.

Σήμερα, μετά τη νίκη του με 3-2 σετ απέναντι στον Lukas Klein, σε έναν αγώνα που ξεπέρασε τις 4,5 ώρες, ο Zverev δέχτηκε ξανά ερώτηση σχετική με το θέμα στη συνέντευξη Τύπου, συγκεκριμένα αν σκέφτεται να παραστεί στη δίκη τον ερχόμενο Μάιο.

"Ουάου, αυτή είναι ερώτηση! Μόλις έπαιξα για 4 ώρες και 40 λεπτά. Δεν είναι αυτή η πρώτη ερώτηση που θέλω να ακούσω αυτή τη στιγμή, ειλικρινά", είπε φανερά ενοχλημένος ο Γερμανός, ο οποίος πάντως δεν απέφυγε να απαντήσει: "Είναι τον Μάιο, δεν έχω ιδέα."

Σε άλλες δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο Zverev είπε ότι δεν γνώριζε καν τον Lukas Klein πριν τον αντιμετωπίσει σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots