Zverev: "Αυτοί που λένε ότι δεν θα έπρεπε να παίζω ενδιαφέρονται για τα κλικ, όχι για την αλήθεια" (vid)

 
Zverev: "Αυτοί που λένε ότι δεν θα έπρεπε να παίζω ενδιαφέρονται για τα κλικ, όχι για την αλήθεια" (vid)
tn team Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - 16:27

Τεταμένο ήταν το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου του Alexander Zverev, που του έγιναν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τις εις βάρος του κατηγορίες για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του.

Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση πως η υπόθεση του Zverev θα εκδικαστεί στη Γερμανία τον Μάιο του 2024, νωρίτερα σήμερα ρωτήθηκαν και άλλοι παίκτες για τον Zverev, κανείς ωστόσο δεν θέλησε να ανακατευτεί και να το σχολιάσει.

Ο Zverev, ο οποίος είναι και μέλος του συμβουλίου παικτών της ΑΤΡ, ρωτήθηκε και στη δική του συνέντευξη Τύπου για το αν θεωρεί σωστό να παραμείνει στο συμβούλιο όσο η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και είχε έναν μικρό διάλογο με τον δημοσιογράφο, λέγοντάς του πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αθωότητά του, πως οι υπόλοιποι παίκτες του έχουν εμπιστοσύνη και πως μόνο κάποιοι δημοσιογράφοι τα λένε αυτό, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα "κλικ" και όχι για την αλήθεια.

Δημοσιογράφος: "Μπορώ να σε ρωτήσω για το δικαστήριο στη Γερμανία; Πιστεύεις πως είναι σωστό να συνεχίσεις στο συμβούλιο των παικτών όσο η υπόθεση είναι σε εξέλιξη;"

Zverev: "Γιατί όχι;"

Δημοσιογράφος: "Προφανώς υπάρχει ένα ερωτηματικό εκεί και το δικαστήριο θα αποφασίσει.

Zverev: "Δεν υπάρχει."

Δημοσιογράφος: "Έχεις την εμπιστοσύνη των άλλων συναθλητών σου ότι θα συνεχίσεις σ' αυτό το ρόλο;"

Zverev: "Ναι, έτσι πιστεύω. Κανείς δεν μου έχει πει κάτι μέχρι τώρα, οπότε δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο."

Δημοσιογράφος: "Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λένε ότι δεν θα έπρεπε να παίζεις καν, πόσο μάλλον να έχεις ηγετικό ρόλο. Ποιες είναι οι σκέψεις σου πάνω σ' αυτό;"

Zverev: "Σαν ποιον; Μόνο κάποιοι δημοσιογράφοι το λένε αυτό, τους οποίους ενδιαφέρει να γράψουν κάτι για τα κλικ και όχι η αλήθεια."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots