Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια η Svitolina (vid)

 
Αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια η Svitolina (vid)
tn team Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 - 11:57

Αποκαρδιωτικές εικόνες από τη Margaret Court Arena, όπου η Elina Svitolina δεν μπορούσε καν να σερβίρει από τους πόνους και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Η Svitolina είχε έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη της και μετά από 3 μόλις games, στα οποία ήδη είχε υποστεί δυο break και ήταν πίσω με 0-3, εγκατέλειψε τον αγώνα της με τη Linda Noskova, ανήμπορη να σερβίρει και να διεκδικήσει οτιδήποτε.

Η 29χρονη Ουκρανή, η οποία έχει κάνει ένα εντυπωσιακό comeback στο tour μετά την εγκυμοσύνη της και έδειχνε ικανότατη για να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο στη Μελβούρνη, ολοκλήρωσε με τον πλέον άδοξο τρόπο την προσπάθειά της και αποχώρησε από τη Margaret Court Arena με δάκρυα στα μάτια.

"Είχα έναν σπασμό, δεν ξέρω ακριβώς τι είναι, αλλά ήταν λες και με πυροβόλησε κάποιος στο 1ο game! Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, η πλάτη μου ήταν τελείως κλειδωμένη, είναι λυπηρό", είπε στη συνέντευξη Τύπου η Svitolina.

Για τη μόλις 19χρονη Noskova, που κάνει ένα απίθανο τουρνουά και έχει βγάλει εκτός και την Iga Swiatek, θα είναι ο πρώτος προημιτελικός σε ένα Grand Slam και θα αντιμετωπίσει την Dayana Yastremska.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots