Australian Open: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 - 15:40

Η αναμέτρηση του Jannik Sinner με τον Andrey Rublev ξεχωρίζει από το αυριανό πρόγραμμα του Australian Open, ενώ στη μάχη των προημιτελικών θα μπουν ο Novak Djokovic και η Aryna Sabalenka. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ξεκινούν οι προημιτελικοί των μονών αύριο στο Australian Open, με όλες τις αναμετρήσεις αυτής της φάσης να φιλοξενούνται στη Rod Laver Arena.

Μετά τις 04:00 τα ξημερώματα θα γίνει ο πρώτος αγώνας, όπου η Coco Gauff, η οποία μετράει 11 διαδοχικές νίκες σε Grand Slams και δεν έχει ηττηθεί ακόμα το 2024, θα αντιμετωπίσει την Marta Kostyuk.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει μετά το τέλος του αγώνα επίδειξης που θα παίξουν οι Μάρκος Παγδατής και Μαρκ Φιλιππούσης απέναντι στους Thomas Johansson και Robert Lindstedt, που θα αρχίσει στις 03:00 ώρα Ελλάδας.

Μετά τον αγώνα της Gauff με την Kostyuk και όχι πριν τις 05:30, θα αρχίσει ο αγώνας του Novak Djokovic με τον Taylor Fritz. Θα είναι η 9η αναμέτρηση τους, με τον Novak να έχει κερδίσει και τις 8 προηγούμενες.

Στις 10:00 το πρωί, το μεγάλο φαβορί του γυναικείου ταμπλό και περσινή πρωταθλήτρια, Aryna Sabalenka, θα αντιμετωπίσει την Barbora Krejcikova, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει η μεγάλη αναμέτρηση του Jannik Sinner με τον Andrey Rublev.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (23/01):

Rod Laver Arena:
04:00 Marta Kostyuk v. Coco Gauff [4] Eurosport 1HD
05:30 Novak Djokovic [1] v. Taylor Fritz [12] Eurosport 1HD
10:00 Barbora Krejcikova [9] v. Aryna Sabalenka [2] Eurosport 1HD
11:30 Jannik Sinner [4] v. Andrey Rublev [5] Eurosport 1HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots