"Κάλεσμα" Zverev στο Davis Cup

 
"Κάλεσμα" Zverev στο Davis Cup
"Κάλεσμα" Zverev στο Davis Cup
tennisnews team Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 9:10

Είναι γνωστό πως ο Alexander Zverev δε συμπαθεί ιδιαίτερα το Davis Cup, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας όμως του απηύθυνε κάλεσμα για να επιστρέψει στη διοργάνωση το 2020.

Ο Zverev ξεκαθάρισε απόλυτα τη θέση του για το Davis Cup, όταν κατά τη διάρκεια των τελικών του 2019, αποφάσισε να μην αγωνιστεί στη Μαδρίτη για τη Γερμανία, αλλά να αγωνιστεί σε αγώνες επίδειξης με τον Roger Federer στη Λατινική Αμερική.

Παρά τη στάση του κορυφαίου παίκτη της Γερμανίας αυτή τη στιγμή, ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Peter Jannik Schneider, δεν χάνει την πίστη του και είπε πως συζητάει με τον Sascha, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Davis Cup τον ερχόμενο Μάρτιο.

"Είμαστε σε επαφή με τον Sascha, για να δούμε τι θα κάνει τελικά. Θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε στην προσπάθεια αυτή, καθώς είναι ο κορυφαίος παίκτης που έχουμε και μαζί του θα εκτοξεύσουμε τις φιλοδοξίες μας", είπε ο Schneider.

Η Γερμανία θα φιλοξενήσει στο Ντύσσελντορφ τη Λευκορωσία το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαρτίου, για την προκριματική φάση του Davis Cup. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νικηφόρες αναμετρήσεις, θα προκριθεί στην τελική φάση, που θα φιλοξενηθεί ξανά στη Μαδρίτη, στο τέλος του Νοεμβρίου.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots