Σάκκαρη & Τσιτσιπάς: "Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο" (vid)

 
Σάκκαρη & Τσιτσιπάς: "Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο" (vid)
tn team Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 - 10:10

Παρόλο που έκαναν έναν πολύ καλό αγώνα στο μικτό διπλό και διατήρησαν το απόλυτο των νικών, η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς προτίμησαν να μιλήσουν για τον Στέφανο Σακελλαρίδη και στη μεγάλη νίκη που πέτυχε, στο ντεμπούτο του στο tour της ΑΤΡ.

Τόσο η Σάκκαρη όσο και ο Τσιτσιπάς, μίλησαν με πολύ καλά λόγια για τον 18χρονο Σακελλαρίδη, που νωρίτερα είχε κερδίσει το Νο.129 της παγκόσμιας κατάταξης, Zizou Bergs, με 5-7, 6-1, 6-3.

"Θέλω να συγχαρώ τον Στεφ για την απίστευτη νίκη του για την ομάδα. Έχει να δείξει πολλά στο μέλλον, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Έβλεπα τον αγώνα από το εστιατόριο των παικτών, δεν μπορούσα να κουνηθώ, δεν ήθελα να χαλάσω τίποτα. Μετά τη νίκη του με κατέκλυσαν τα συναισθήματα, είμαι πολύ περήφανος γι' αυτόν", είπε ο Τσιτσιπάς.

Η Σάκκαρη με τη σειρά της δήλωσε: "Τα πηγαίνουμε πολύ καλά με όλα τα παιδιά. Κάποια από τα παιδιά τα συνάντησα για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα, όπως τον Στέφανο (Σακελλαρίδη) και τη Σαπφώ (Σακελλαρίδη). Όπως ανέφερε και ο Στέφανος (Τσιτσιπάς), είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτόν, γνωρίζουμε πως έχει ακόμα πολλά να δώσει. Είμαστε μαχητές, το κάνουμε αυτό για τη χώρα μας, είμαστε πολύ περήφανοι για τον Στέφανο (Σακελλαρίδη) και βεβαίως για όλη την ομάδα."

Σάκκαρη και Τσιτσιπάς παρέμειναν αήττητοι σε μονά και διπλά, έχοντας κερδίσει για την ελληνική ομάδα τις 6 από τις 8 νίκες της στη διοργάνωση (8-2).

"Επικοινωνούμε πολύ καλά στο court, έχουμε πολύ καλή χημεία. Νιώθω πολύ καλά με τον Στεφ στο court, είναι πολύ εύκολο να παίζεις μαζί του λόγω του σερβίς του, λόγω των χτυπημάτων του, λόγω των σμας, τα έχει όλα! Η ζωή μου γίνεται πολύ ευκολότερη στο court", είπε η Σάκκαρη, για τη συνεργασία της με τον Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος είπε από την πλευρά του: "Με τη Μαρία πάντα δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις όταν παίζουμε μαζί και εκπροσωπούμε τη χώρα μας και τη σημαία μας. Της έχω πει πολλές φορές ότι είναι τιμή μου να το μοιράζομαι αυτό μαζί της και ελπίζω να μπορέσουμε να το κάνουμε πολλές φορές τα επόμενα χρόνια, ίσως να παίξουμε σε κάποια Grand Slams, θα ήταν ωραίο, ή στους Ολυμπιακούς φυσικά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots